123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Shingles dakbedekking

Wat is een Shingles dakbedekking?
Van oorsprong is de Shingles dakbedekking afkomstig uit Amerika waar het al heel lang populair is en wordt vaak gebruikt als alternatief voor de leisteen. De schubvormige “shingles” bestaan uit een geïmpregneerde inlage van glasvlies met een coating van bitumen aan beide zijden en daarbovenop een beschermlaag van gekleurd mineraal.


De bitumineuze dakbedekking is uitstekend geschikt voor schuine daken van minimaal 25 graden tot een helling van 40 graden.

De voordelen van Shingles dakbedekking
De inlage van glasvlies maakt de dakbedekking stabiel, sterk en stevig. Met Shingles heeft u een duurzame waterdichte dakbedekking van goede kwaliteit tegen relatief lage kosten. Daarbij is inmiddels een groot aantal modellen en kleuren verkrijgbaar, zodat de dakbedekking ook geheel naar uw smaak is. Dit maakt Shingles ideaal voor zowel woonhuizen, vakantiewoningen als voor schuren en tuinhuizen.

Prijs en offerte voor het leggen van Shingles Dakbedekking? Elk dak en elke klus is weer iets anders. Daarom is het lastig om in het algemeen wat te zeggen over de prijs voor het leggen van Shingles dakbedekking. U krijgt het beste inzicht door een offerte of prijsopgave aan te vragen.