123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

een gerust GEVOEL OVER UW dak

Dát wat u zekerheid geeft over uw dak.

Een nieuw dak vergt een grote financiële investering. Logisch dat u dan kwaliteit verwacht en een langdurende garantie. 123 Daklek komt aan uw wens tegemoet. Laat u ons uw dak plaatsen, dan ontvangt u een garantiecertificaat. Daarnaast biedt 123 Daklek u een schriftelijke garantie van 10 jaar op al uw door ons aangebrachte daksystemen.

Doordat wij alleen A-kwaliteit producten verwerken kunnen wij u een waterdichtheid garantie garanderen voor het dak van 10 jaar. Het begrip kwaliteit betekent bij 123 Daklek: goede dakbedekking aanbrengen op uw dak met de daarbij behorende voorbereiding en advies.

Wij kunnen u dit leveren doordat wij samen meer dan 25 jaar ervaring hebben als dakdekker en volgens de richtlijnen werken. Het eind resultaat kunnen wij dus gegarandeerd opleveren met een minimale garantie van  10 jaar.

 


Uitsluitingen:

De garantie is niet van toepassing bij schade als gevolg van wijzigingen in gebruik/ bestemming van het dak, wijzigingen of herstellingen en aanpassingswerken van dakdetailleringen door derde.