123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Bent u op zoek naar een dakdekker in Vleuten?

Bij een daklekkage aan uw woning of bedrijf in Vleuten, bel ons dan direct op 06 22 92 42 28.

Wij zijn voor u als klant altijd bereikbaar en inzetbaar als dakwerker en dakdekker in Vleuten.

In  Vleuten hebben wij klanten waar wij al jaren actief  voor zijn en zullen blijven.

Onze dakwerker en dakdekker sporen voor u,  uw daklekkage op en lossen deze binnen 24 uur vakkundig op. Bij spoed zullen wij van 123 DAKLEK de voort uitvloeiende waterschade die u ondervindt door de daklekkage voor u zoveel mogelijk beperken.

Wilt u een prijsopgave/offerte? Neemt u dan contact met ons en geheel vrijblijvend brengen wij aan u een offerte uit op maat. De dakwerker en dakdekker zullen de opname bij u aan huis of bedrijf in Vleuten verrichten.

Wij hebben met onze jarenlange ervaring en onze vakkundigheid  voor u het juiste advies.

Of het u nu gaat om een verstopte dakgoot of een gat in uw dakbedekking of een dakpan die onderuit gezakt is, het kan u grote overlast bezorgen.

Heeft u een totale dakrenovatie klus voor ons te doen bij u in Vleuten vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bij vernieuwing van uw bitumineuze dakbedekking, zinken goten of een totale pannenkap, wij doen u graag een offerte toekomen.  

Wij dakwerkers en dakdekkers zijn ook zeker bekend met uw type dakwerk, of u nu een dak heeft voorzien van bitumineuze dakbedekking, EPDM dakbedekking, PVC dakbedekking of heeft u zelfs een groendak/sedumdak wij zijn ermee bekend.

Ook hebben wij vele zink, lood en koperwerken vervaardigd voor de bewoners van Vleuten. U kunt hierbij denken aan een zinken goot of een zinken hemelwaterafvoer of schoorsteenlood of gevellood of loden loketten.

Na de opname door de dakwerker/dakdekker bij u in Vleuten gedaan te hebben, rekenen wij aan de hand van de opname uw dakwerk uit. En brengen u een offerte op maat  uit die wij per mail en per post u doen toekomen.

Wij geven u een scherpe prijsaanbieding voor uw dakwerk en de wensen die u daarin heeft.

Wij berekenen geen voorrijkosten.

BELT U ONS GERUST OP BIJ LEKKAGE OF RENOVATIE VOOR AL UW DAKWERKZAAMHEDEN.

WIJ HOUDEN ONS BELEEFD AANBEVOLEN VOOR AL UW GEWAARDEERDE OPDRACHTEN.