123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Op zoek naar een dakdekker in Bilthoven?

Bij lekkage en dus spoed belt u ons direct op 06 22 92 42 28. Heeft u een totale renovatie klus voor ons te doen bij u in Bilthoven vraag dan ook bij ons geheel vrijblijvend een  offerte aan.

In de provincie Utrecht zijn wij in diverse plaatsen als dakdekker actief zoals ook in Bilthoven. In Bilthoven hebben wij klanten waar wij al jaren actief voor zijn en zullen blijven. Wij hebben al vele dakwerken naar tevredenheid afgeleverd bij onze klanten in Bilthoven.

Vele platte daken met bitumineuze bedekkingen, EPDM bedekkingen en PVC dakbedekkingen zijn door ons gerealiseerd bij u aan huis of wellicht bij uw overige buurtbewoners.

Misschien heeft u ons bij u in Bilthoven aan het werk gezien of misschien wel bij u in de straat of in 1 van de vele mooie lanen die Bilthoven kent. Wij zijn werkzaam als dakdekker bij de particulier aan huis maar ook bij de winkelier bij u in de buurt.

Misschien zag u ons al eens bij het winkelcentrum de Kwinkelier. De detaillisten in Bilthoven hebben al menig maal gebruik gemaakt van onze diensten. Maar ook de particulier vanaf de Soestdijkseweg zuid tot en met de Maartendijkseweg  zijn voor ons bekende klanten in  Bilthoven.

Voor spoed eisende hulp staan wij voor u klaar. Het kan zijn dat door hevige regenval een daklekkage ontstaat. Onze leveranciers die bij u in de buurt in Bilthoven gevestigd zijn, kennen ons, en zijn bekend met de kwaliteit van onze dakwerkzaamheden en welke materialen wij aan u adviseren, u leveren en installeren.

Maar ook een verstopte goot of een gat in uw bedekking kan u grote overlast bezorgen. Of een dakpan die onderuit is gezakt kan u daklekkage geven. Vele zink, lood en koperwerken hebben wij voor de bewoners van Bilthoven vervaardigd. U kunt hierbij denken aan een zinken goot of een zinken hemelwaterafvoer of schoorsteenlood of gevellood of loden loketten.

Wilt u een prijsopgave / offerte van een professionele dakdekker? Neemt u dan contact met ons op en geheel vrijblijvend brengen wij aan u op maat een offerte uit. Die u per mail of per post van ons ontvangt.

Meldt u bij ons een lekkage dan lossen wij dit binnen 24 uur op. Voorrijkosten hanteren wij niet. U betaalt alleen het dakwerk dat wij bij u aan huis verrichten.

Of het nu gaat om vernieuwing van bitumineuze dakbedekking, zinken goten of een totale pannenkap, wij doen u graag een offerte toekomen.

Wij geven u een scherpe prijsaanbieding voor uw dakwerk en de wensen die u daarin heeft. In een totaalprijs aanbieding/offerte zonder verrassingen achteraf, berekenen wij de kosten voor u.

Belt u ons gerust op bij daklekkage of dakdekker werkzaamheden.

Wij houden ons beleefd aanbevolen voor al uw gewaardeerde opdrachten.