123 Daklek - Dakdekker Utrecht | + 31 (030) 2446626 | Spoed? + 31 (06) 22924228

Shingles dakbedekking

Onze dakbedekking in Utrecht is altijd van hoge kwaliteit
Een nieuwe dakbedekking leggen is voor u een verveldende klus die u liever compleet uit handen geeft. Wij kunnen u compleet ontzorgen.

Wij kiezen onze dakrollen zorgvuldig uit en kijken daarbij goed naar de samenstelling van het product. Bitumen dakrollen kwaliteit A is onze prioriteit. Dat is een klasse A rol van 4 a 5mm dikte.

Deze dakrollen kopen wij niet vanuit de fabriek maar bij onze vaste groothandel/leverancier met een levensduur van meer dan 15 jaar. De garantie die wij u geven is minimaal 10 jaar maar uit ervaring blijkt dat onze producten veel langer meegaan.

Onze bitumineuze dakbedekking kent een hoge dichtheid qua bitumen en een sterke polyester inlage met een gemineraliseerde afwerking. De afwerking van de dakbedekking is met leislag/leisteen. Deze is in velen kleuren verkrijgbaar. Ook kunt u bitumineuze dakbedekking krijgen met een granulaat chemische korrel. Deze dakbedekking gebruiken wij in onze renovatie dakwerkzaamheden.

De dakbedekking die wij in Utrecht leveren en aanbrengen is door velen klanten reeds benoemd als esthetisch fraai.

Prijzen en tarieven

De prijs van onze dakbedekking in Utrecht is laag in vergelijking met de concurrentie. De prijzen van overlagen van uw dak vindt u in onze rubriek KOSTEN. Hier staat duidelijk vermeld wat u kunt verwachten voor een nieuwe laag dakbedekking. Dat zijn bitumineuze dakbedekkingen, EPDM of PVC dakbedekkingen.

Het overlagen van dakbedekking

Het overlagen van uw bedekking is een goede manier om de levensduur van uw dak te verlengen. Wij vertellen u bij een dakinspectie direct of de bestaande dakbedekking geschikt is om te overlagen.

Uit onze ervaring blijkt dat er te lang wordt gewacht tot overlagen van het dak. En dat brengt een groot risico met zich mee. Wij moeten dan tot totale vernieuwing overgaan. Dat terwijl het tijdig overlagen u flinke kosten besparen.

Laat daarom uw platte en schuin hellende daken tijdig inspecteren op veroudering. Laat met regelmaat uw dak schoonmaken en bladafval en overige verwijderen. Zo voorkomt u namelijk aantasting.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Dat kan. Wij doen dan een inspectie van uw dak en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Dakbedekkingen zoals EPDM of PVC kennen een langere levensduur verwachting. Hier dient u het nodige onderhoud te plegen en vuil te verwijderen die uw dakbedekking aantasten.