123 Daklek - Dakdekker Utrecht | + 31 (030) 2446626 | Spoed? + 31 (06) 22924228

Shingles dakbedekking

Dakbedekking plat dak Utrecht
U bent op zoek naar een dakdekker die bij u een plat dak bedekt?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een goed product van uw huis, aanbouw/uitbouw, schuur/berging of dakkapel..

Deze dakrollen kopen wij niet vanuit de fabriek maar bij onze vaste groothandel/leverancier met een levensduur van meer dan 15 jaar. De garantie die wij u geven is minimaal 10 jaar maar uit ervaring blijkt dat onze producten veel langer meegaan.

Garantie

Wij leveren u een dakbedekking met een garantie termijn van 10 jaar.

Meerdere kleuren?

De dakbedekking bestaat uit twee lagen:.

1. Een onderlaag APP unicoat met een bitumineuze hechtingslaag die vastgezet word aan de ondergrond/dakbeschot.

2. De toplaag APP 470 klasse A wordt op deze onderlaag unicoat vast gebrand. 

Als randafwerking zal de loodgieter op maat gesneden rand- en kantstroken leveren en aanbrengen. Deze worden aan de buitenzijdes van het plat dak en bij lichtkoepels aangebracht. Overige plat-dak details zoals de ventilatiekappen en dak doorvoeren worden voorzien van een op maat gesneden rozet.

Grind

Wenst u liever grind op uw plat dak dan kan dit ook worden geleverd en aangebracht. Grind dient als ballast tegen het opwaaien van uw dakbedekking.

PVC en EPDM dakbedekkingen

Ook voorzien wij u platte daken van PVC dakbedekking of EPDM dakbedekkingen. Dat zijn 1 laags daksystemen. U kunt hiervoor een prijsopgave krijgen. Wij komen in Utrecht bij uw aan huis voor de opname.

Prijzen

Voor de prijzen voor een nieuw te leveren en aan te brengen dakbedekking in Utrecht kijkt u op onze rubriek kosten. Daarin vindt u de prijzen van alle materiaal benodigdheden voor uw dak.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Graag komen wij bij u langs voor een offerte op maat. Na de maten van uw plat dak te hebben ingemeten doen wij u de offerte binnen 2 weken toekomen per post of per mail. Wij houden ons beleefd aanbevolen voor al uw plat dakwerk met dakbedekking.

Neemt u gerust contact met ons op.