123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Duurzame dakrenovatie

123 Daklek weet dat dakrenovaties voor het duurzame behoud van uw woning is. Een dak gaat lang mee als de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en er bijvoorbeeld wordt gezorgd voor goede afwatering. 123 Daklek zal u dan ook helpen om u de meest duurzame oplossing te bieden naar uw wensen. Bijvoorbeeld door een betere isolatie,

Isolatie technieken

123 Daklek voor duurzame daken

 • Duurzame materialen
 • Isolatie
 • Onderhoudsvriendelijke daken
 • Lange levensduur
 • Eco-Activ® dakconcepten

EEN JUIST EN DESKUNDIG ADVIES

Dát wat u echt nodig heeft bij het renoveren van uw dak.

De eerste stap voor een goed eindresultaat ligt in het juiste advies. Het is zeer belangrijk dat eerst een ervaren en deskundig specialist het te renoveren dak grondig inspecteert. Aan de hand van deze bevindingen worden de opties aan u voorgelegd. Zo kan bijvoorbeeld blijken dat de daken wellicht nog niet (in zijn geheel) gerenoveerd behoeven te worden. Of dat er essentiële zaken ontbreken op de daken. Al onze medewerkers zijn deskundig opgeleid en hebben meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast werken we grondig en systematisch, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Ons advies heeft o.a. als doel:
 • Kwalitatieve en duurzame dakconstructie en dakbedekking
 • Waterdicht eindresultaat
 • Standaard een projectgarantie van 10 jaar

123Daklek denkt met u mee

fsc logo
 • Kosten besparen dakafval
  Mocht u kosten willen besparen dan kunt u ervoor kiezen uw eigen dakafval te storten bij uw plaatselijke gemeentestort.

Energie besparen door dakrenovatie

bespaarenergie
 • Energie verbruik
  Uw energie en gas verbruik zullen dalen nadat uw dak is geïsoleerd.
 • Minder verbruik in de winter en lagere tempraturen in de zomer.
 
 

MILIEU EN DAKWERKEN

123 Daklek ziet het als wezenlijk onderdeel van haar identiteit om sociaal verantwoord te ondernemen. Zowel voor het milieu, als naar onze klanten en onderaannemers toe. Omdat eerlijkheid simpelweg het duurzaamst is

Duurzaam Eerlijkheid Isolatie

Groendak
 Duurzaam dak

DUURZAAM GEBRUIK VAN MATERIAAL Technieken

De bouwactiviteiten die we met z'n allen in Nederland uitvoeren drukken stevig op het milieu. In de totale milieubelasting door het bedrijfsleven heeft de bouw maar liefst een aandeel van 30%.Bouwen is dus slecht voor mens en natuur. 123 Daklek gaat daarom duurzaam om met materiaal, dat gebeurt o.a. door het gebruik van duurzaam materiaal. Zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen zorgt namelijk voor vermindering van de milieubelasting. Ook zorgt verantwoord materiaalgebruik voor frisse lucht in woningen en dit is beter voor uw gezondheid.

 WERKWIJZE KLANTGERICHT

Onze dakdekkers komen graag langs en doen een dakinspectie. Op basis van betreffende dakinspectie worden de noodzakelijke werkzaamheden bekeken alsmede een kostencalculatie gemaakt. Kortom, bij 123 Daklek weet u precies waar u aan toe bent.

 • Duidelijkheid: 123 Daklek voorkomt deze onaangename verrassingen door goed en duidelijk overleg vooraf
 • Met spoed bij u langs: Wanneer u een lekkage heeft dan moet dat met spoed gerepareerd worden. Dat vindt u en dat vinden wij ook. Om grotere schade te voorkomen komen wij altijd binnen 24 uur na melding kijken op locatie naar uw lekkage.

Neem contact op Onze diensten

klantgericht
 Dakisolatie

Door uw dak goed te isoleren bespaart u al snel honderden euro’s per jaar op uw stookkosten, vooral bij oudere woningen is het dak vaak slecht geïsoleerd en gaat een groot gedeelte van de warmte uit uw woning zo verloren.

 • Isolatie producten die werken volgens het reflectie principe.
 • Makkelijk en snel te verwerken
 • De meest effectieve manier om de warmte in uw woning te houden

Meer informatie Offerte

 Lekkage is een irritant probleem, dat vele huiseigenaren per jaar te grazen neemt. De oorzaak van de lekkage achterhalen kan erg lastig zijn, mede omdat verschillende weersomstandigheden verschillende vormen van lekkage kunnen veroorzaken. Daarnaast is het zo, dat de natte plek op het plafond niet precies de plaats hoeft te zijn waar de daadwerkelijke lekkage zich bevindt.

Door verzakking en thermische expansie / contractie is het heel goed mogelijk dat één en ander niet meer precies waterpas is, waardoor het geïnfiltreerde water zich verplaatst alvorens door te lekken.

Het is altijd zaak lekkage snel aan te pakken, omdat het dakbeschot behoorlijke schade op kan lopen.

RokMiniEvents