123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Wie zijn wij

Wij zijn een VCA* gediplomeerd bedrijf uit de Meern actief binnen en rondom de regio Utrecht.
En staan al jaar en dag garant voor kwaliteit en duurzaamheid van al uw dakwerk.
Hierdoor kunnen wij u altijd garantie en de beste service bieden op de door ons uitgevoerde dakwerkzaamheden.

Door jarenlange ervaring als dakdekkers, zink- en loodwerkers en pannendekkers in deze branche kunnen wij onze werkzaamheden kwalitatief en tegen scherpe prijzen realiseren en aanbieden.

Wij leveren professioneel vakwerk.


Onze visie

Onze visie is niet alleen productie realiseren, maar ook onze ervaring, deskundigheid en kennis ter beschikking stellen. Daarom zijn kwaliteit en duurzaamheid één van onze prés.
Wij denken met u mee voor de meest hoogwaardige en duurzaame levering.


Wat wij voor u betekenen

123 Daklek is een flexibele organisatie. We kunnen op verschillende manieren wat voor u betekenen. Zo bieden wij een 24 uurs-service voor lekkages. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte en advies of andere vragen..

Voor 123 Daklek is het essentieel om de klanten goed te adviseren. Ook bij dakinspecties worden de werkzaamheden vooraf goed en zorgvuldig met u besproken. Een goed dak boven uw hoofd is zeer belangrijk. Vooral de duidelijkheid wat er met uw dak gaat gebeuren is voor ons een hoofdzaak.

Wij kunnen uw dak vernieuwen met praktisch alle soorten dakbedekking zoals bitimineuze dakbedekking APP, kunststof dakbedekkingen ICOPAL Elastofol, pannen natuursteenleien. Natuurlijk behoort een compleet zinken dak ook tot de mogelijkheden. Verder verzorgen wij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Denk daarbij aan het aan- en omleggen van gas- en waterleidingen en rioleringswerken. Uiteraard kunt u ook voor een spoedklus als lekkage bij ons terecht.


Als u denkt dat wij ook voor u iets kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact
met ons op. 
In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en maken wij een passende offerte voor u!