123 Daklek - Dakdekker Utrecht | + 31 (030) 2446626 | Spoed? + 31 (06) 22924228

Dakbedekking vernieuwen

Totale vernieuwing van uw dakbedekking met isolatie

Totale vernieuwing van uw dakbedekking/dakwerk met isolatie. Bij totale vernieuwing van uw dak zullen wij alle bestaande dakbedekking en overige van uw dak verwijderen in de daarvoor bestemde containers.

Het leveren en aanbrengen van PU isolatieplaten met de gewenste hoogte en juiste RC waarde.

Vervolgens gaan wij dan verder met het leveren en aanbrengen van een unicoat APP onderlaag. Vastgezet doormiddel van rondellos met lange parkers.

Het geheel wordt aangepast en opgesloten aan de buitenzijdes met het benodige houtwerk.
Tevens zal het boeideel moeten worden verhoogd doormiddel van een nieuw boeideel of houtwerk op het bestaande boeideel aan te brengen.

Dan volgt het leveren en aanbrengen van een APP 470 kale toplaag of het leveren en aanbrengen van een APP 470 toplaag granulaat (chemische korrel, levensduur verlengend). In de toplaag zullen de benodigde dakdetails zoals kiezelbakken, dakdoorvoeren en rookgasafvoeren worden verwerkt en ingeplakt.

Het geheel wordt afgewerkt met op maat gesneden kant of randstroken.

Tenslotte worden op maat gezette zinken deklijsten met kraal of platte band aangebracht over uw bestaand boeideel. Afhankelijk van de verhoging of vernieuwing van het boeideel naar uw keuze ontstaat de mogelijkheid van een zinken deklijst met kraal of afhangende deklijst met platte band.

lagen  brander

Totale vernieuwing van uw dakbedekking zonder isolatie

Bij totale vernieuwing van uw dak zullen wij alle bestaande dakbedekking en overige van uw dak verwijderen in de daarvoor bestemde containers.

Vervolgens gaan wij dan verder met het leveren en aanbrengen van een unicoat APP onderlaag. Vastgezet doormiddel van rondellos met korte parkers of asfalt nagels. Dan volgt het leveren en aanbrengen van een APP 470 kale toplaag of het leveren en aanbrengen van een APP 470 toplaag granulaat (chemische korel, levensduur verlengend)

In de toplaag zullen de benodigde dakdetails zoals kiezelbakken, dakdoorvoeren en rookgas afvoeren worden verwerkt. Het geheel wordt afgewerkt met op maat gesneden granulaat kant of randstroken.

Tenslotte worden op maat gezette zinken deklijsten met kraal of platte band aangebracht over uw bestaand boeideel.