123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Bent u op zoek naar een dakdekker in Zeist?

In de provincie Utrecht zijn wij op diverse plaatsen als dakdekker actief, zoals in Zeist. In Zeist hebben wij tevreden klanten wonen die wij hebben voorzien van diverse dakwerken.

Wij hebben zowel diverse platte daken als hellende daken voorzien van dakbedekking, zinken bedekkingen en dakpannen.

Recent hebben wij aan de Kerkweg in Zeist een totale pannenkap renovatie uitgevoerd met in de pannenkap vijf Velux dakvensters voor daglichtopbrengst aan de binnenzijde. Na oplevering van de pannenkap complimenteerde de opdrachtgevers ons met het behaalde resultaat.

Zowel in het gezellige centrum van Zeist als in de mooie straten en lanen die Zeist kent hebben wij een aantal opdrachtgevers die nu beschikken over een goed dak aan hun woning of bedrijf. De woningen in Zeist hebben doorgaans een wat ouder bouwjaar en krijgen daarom bij ons de extra aandacht die zij verdienen.

Of het u nu gaat om een verstopte goot door bladafval, een kleine daklekkage door een scheur in uw dakbedekking, of een dakpan die is gebroken. Wij staan voor u klaar.

Spoed? Belt u ons dan gerust per direct op 06 22 92 42 28.

Wij kunnen dan in een telefonisch gesprek met u reeds achterhalen wat de vermoedellijke oorzaak is en welke voorzorgsmaatregelen u kunt treffen om verdere voortuit vloeiende waterschade te voorkomen.

Wij berekenen geen voorrijkosten.

Heeft u een totale renovatie klus voor ons te doen bij u in Zeist, vraagt u onze dakdekker dan geheel vrijblijvend om een offerte.

Of het nu gaat om vernieuwing van bitumineuze dakbedekking op een platdak, zinken goten of een totale pannenkap renovatie, wij doen u graag een offerte toekomen.

Wij geven u een scherpe prijsaanbieding voor uw dakwerk en de wensen die u daarin heeft. Na de opname door de dakdekker bij u in Zeist gedaan te hebben, rekenen wij aan de hand van de opname uw dakwerkuit.

In een totaalprijs aanbieding/offerte zonder verrassingen achteraf, rekenen wij de kosten voor u uit. En doen u deze zowel per mail als per post toekomen.

Belt u ons gerust op bij lekkage of renovatie voor al uw dakwerkzaamheden.

Wij houden ons beleefd aanbevolen voor al uw gewaardeerde opdrachten.