123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Bent u op zoek naar een dakdekker in Maarssen?

In de provincie Utrecht zijn wij op diverse plaatsen als dakdekker actief, zoals in Maarssen. In Maarssen hebben wij heel wat tevreden klanten wonen die wij hebben voorzien van diverse dakwerken.

Bij spoed kunt u ons per direct bellen : 06 22 92 42 28

Misschien heeft u ons wel in Maarssen aan het werk gezien of wellicht misschien wel bij u in de straat of in 1 van de vele mooie lanen die Maarssen kent.

Vanaf de Ring Utrecht tot aan het Tienhovensch Kanaal in de gemeente Maarssen hebben wij in ons klantenbestand zowel particulieren klanten als ondernemers/winkeliers. Die wij hebben voorzien van dakbedekkingen op platte en hellende daken. Ook hebben wij al vele dakpannen daken in Maarssen gerenoveerd en de goten van vele woningen vernieuwd.

Vele platte daken met bitumineuze bedekkingen, EPDM bedekkingen en PVC dakbedekkingen zijn door ons 123DAKLEK vernieuwd en gerealiseerd bij u aan huis of wellicht bij 1 van uw overige buurtbewoners.

De dakdekker van 123DAKLEK zal bij u thuis voor de opname uitgebreid met u samen uw wensen bespreken. Als het gaat om een daklekkage met spoed dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar. Gaat het u om renovatie dakwerkzaamheden dan kan de dakdekker bij u in Maarssen u duidelijk maken hoe wij die uitvoeren.

Heeft u een totale renovatie klus voor ons te doen bij u in Maarssen, vraagt u ons dan geheel vrijblijvend om een offerte op maat.

Heeft u een lekkende goot of een lekkage in uw platte dak met dakbedekking, of een lekkage in uw pannenkap? Wij sporen deze dan voor u op. De dakdekker van 123DAKLEK heeft voor u als bewoner van Maarssen altijd de zekerheid dat uw probleem van daklekkage direct word opgelost.

Of wilt u een vrijblijvende offerte met een scherpe prijsaanbieding? Neemt u dan gerust contact met ons op per telefoon, of u vult u contactgegevens in op onze site 123DAKLEK. Wij ontvangen deze dan per mail waarna wij vervolgens met u contact zullen opnemen.

Na de opname door onze dakdekker bij u in Maarssen gedaan te hebben, rekenen wij aan de hand van de opname uw dakwerk uit. In een totaalprijs aanbieding / offerte, zonder verrassingen achteraf, berekenen wij de kosten voor u.  En doen u deze zowel per mail als per post toekomen.

Wilt u een afspraak maken met onze dakdekker? Voor een daklekkage belt u ons dan gerust direct op 06 22 92 42 28.

Wij berekenen geen voorrijkosten.

Wij houden ons beleefd aanbevolen voor al uw gewaardeerde opdrachten.