123 Daklek - Dakdekker Utrecht | NIET BEREIKBAAR TOT NADER ORDER

Bent u op zoek naar een dakdekker in de Bilt?

Voor spoed eisende hulp staan wij voor u klaar. U kunt ons direct bellen op 06 22924228. Het kan zijn dat door hevige regenval u bij thuiskomst stuit op een daklekkage. Maar ook een kapotte dakpan of een verstopte hemelwaterafvoer of goot kan een daklekkage geven.

In de provincie Utrecht zijn wij op diverse plaatsen actief als dakdekker zoals in De Bilt. In de Bilt hebben wij klanten waar wij al jaren actief voor zijn en zullen blijven.

Wij hebben er namelijk een aardig klantenbestand opgebouwd inzake zinkvernieuwing van verouderde zinken goten of zinken erkers. Ook hebben wij al vele pannenkaprenovaties voor onze klanten uitgevoerd naar alle tevredenheid.

Misschien heeft u ons bij u in De Bilt al eens gespot en misschien wel bij u in de straat. Wij zijn werkzaam bij de particulier aan huis, maar ook bij de winkelier bij u in de buurt. De winkeliers gelegen aan de Hessenweg in De Bilt hebben al menig maal gebruik gemaakt van onze diensten. Maar ook de particulier vanaf de Biltse Rading tot en met de Soestdijkseweg zijn voor ons bekende klanten in De Bilt. 

Meldt u bij ons een lekkage dan lossen wij dit binnen 24 uur op. Voorrijkosten hanteren wij niet. U betaalt alleen het dakwerk dat wij bij u aan huis verrichten.

Heeft u een totale renovatie klus voor ons te doen bij u in De Bilt vraagt u ons dan geheel vrijblijvend om een offerte. Of het nu gaat om vernieuwing van bitumineuze dakbedekking, zinken goten of een totale pannenkap wij doen u graag een offerte toekomen.

Wij geven  u een scherpe prijsaanbieding voor uw dakwerk en de wensen die u daarin heeft. Na de opname bij u in De Bilt gedaan te hebben, rekenen wij aan de hand van de opname uw dakwerk uit.

In een totaalprijs aanbieding/offerte zonder verrassingen achteraf, rekenen wij de kosten voor u uit. En doen u deze toekomen zowel per mail als per post.

Belt u ons gerust direct op bij een daklekkage of als u behoefte hebt aan een dakdekker in de Bilt.

Wij houden ons beleefd aanbevolen voor al uw gewaardeerde opdrachten.